Antena 3 CNN Coronavirus Cum arată plămânii unui infectat cu COVID-19. Managerul Institutului ”Marius Nasta”: ”Apare un sindrom complex, care nu poate fi ținut sub control de către medici”

Cum arată plămânii unui infectat cu COVID-19. Managerul Institutului ”Marius Nasta”: ”Apare un sindrom complex, care nu poate fi ținut sub control de către medici”

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a vorbit despre infecția cu noul COVID-19 și impactul acesteia asupra plămânilor.

Cum arată plămânii unui infectat cu COVID-19. Managerul Institutului ”Marius Nasta”: ”Apare un sindrom complex, care nu poate fi ținut sub control de către medici”
16 Mar 2020   •   13:01

Medicul susține că intr-un caz mai grav  apare un sindrom complex, care nu poate fi ținut sub control de către medici.

”Plămânul este organul cel mai afectat. Din informațiile care există până în acest moment – din fericire România nu a avut pacienți severi – săculeții care ar trebui să conțină aer se umplu cu un lichid și astfel ventilația nu mai este posibilă. Imaginea radiologică în momentul în care apare infecția cu CORONAVIRUS, plămânii devin ALBI!

Trebuie să înțelegeți că reacția plămânului vine într-un context sistemic. Suferă și ficatul, inima, apar tulburări de coagulare, apare un sindrom complex, care nu poate fi ținut sub control de către medici.

Vorbim de un organism pe care nu îl cunoaștem, avem doar senzația că ne cunoaștem corpul, nu știm cum va reacționa fiecare. Nu există un algoritm. Despre vitamina C: orice produs adjuvant este util dacă se consumă cu moderație: 1 GRAM PE ZI!

Este un antioxidant, nu îl aruncăm la coș. Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, își face treaba câteva ore apoi e eliminată. Nici nu vindecă, nici nu face rău. Ajută anumite reacții celulare, metabolice, care pot să fie influențate de prezența vitaminei C”, a declarat Beatrice Mahler la Gândul LIVE.

×
Subiecte în articol: coronavirus infectie plamani
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close