Antena 3 CNN Coronavirus Cursă specială umanitară pentru repatrierea a 122 de români din Veneția, Italia

Cursă specială umanitară pentru repatrierea a 122 de români din Veneția, Italia

Un avion Tarom a efectuat, în această seară, o cursă specială umanitară pentru repatrierea a 122 de români din Veneția, Italia. La sosirea pe aeroportul Otopeni, românii au fost consulați într-un centru special construit chiar pe pistă.

Cursă specială umanitară pentru repatrierea a 122 de români din Veneția, Italia
19 Mar 2020   •   21:41

Românii se aflau în nordul Italiei și aveau nevoie urgentă să ajungă acasă, în România.

Astfel, la solicitarea Guvernului, Tarom a pus la dispoziție un avion cu care cei 122 de cetățeni români au fost aduși acasă.

În această seară, aeronava a aterizat pe Aeroportul Internațional 'Henri Coandă' Otopeni, iar românii au fost întâmpinați de medici și paramedici care purtau echipamente de protecție.

"O aeronavă Boeing 737-800 a companiei TAROM a efectuat astăzi din București către Veneția și retur, o cursa umanitară ce a avut ca scop repatrierea angajaților români ai unei companii italiene.

Compania Națională de Transporturi Aeriene a răspuns solicitării Șantierului Naval Brăila de a efectua un zbor care să transporte în Italia angajații italieni blocați de criza coronavirus pe platforma de la Brăila și, totodată, să aducă în țară mai mulți cetățeni români care lucrează la sucursalele din Italia ale aceleiași companii", se arată într-o informare a companiei Tarom.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close