Antena 3 CNN Coronavirus Dana Budeanu, adevărul despre situația din Franța: "Eu sunt în mijlocul Omicronului acum. Înconjurată de sute de mii de infectați"

Dana Budeanu, adevărul despre situația din Franța: "Eu sunt în mijlocul Omicronului acum. Înconjurată de sute de mii de infectați"

Dana Budeanu, a dezvăluit, miercuri seara, la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, că panica stârnită în România de numărul mari de infectări cu Omicron nu are o bază reală. Aflată în Franța, aceasta a dat detalii despre cum se testează și tratează cei infectați cu noua tulpină a coronavirusului.

Dana Budeanu, adevărul despre situația din Franța: "Eu sunt în mijlocul Omicronului acum. Înconjurată de sute de mii de infectați"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    05 Ian 2022   •   22:54

"Eu sunt în mijlocul Omicronului acum. Sunt înconjurată de sute de mii de infectați. Nu mi-a fost frică, am ieșit din casă. Că eu sunt această călătoare fără certificat. Dar când am nevoie, îmi fac un test,", a spus Dana Budeanu, în direct, la Antena 3.

"Aici nu este nicio panică. Se testează în primul rând în farmacii. În secunda în care eșți pozitiv, farmacistul ti-a dat o pastilă și ai plecat acasă. La începutul acestui val Omicron nu se mai impune izolarea.

Nu te trimite nimeni acasă să stai încuiat. De ce? Pentru că în secundă în care tu ești depistat pozitiv, trebuie să te duci să te izolezi și se închide țară, pentru că sunt atât de mulți. E ca și cum noi toți am răcit și nu mai vine nimeni la serviciu.

Ei au luat decizia imediat. Și atunci au inventat, au zis de la zece zile, la cinci, după care la trei. După care au zis 'știți ce, sunteți pozitivi? La birou! Ăsta e tratamentul, la revedere'.

Eu vă spun adevărul de aici de unde sunt eu. Eu sunt în Franța acum. Aici nu se vorbește despre acest val. Este penibil să vorbești aici, pentru că este considerată efectiv o răceală. Nu există simptome, nimeni nu are", a povestit designerul.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu omicron Franta infectati
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close