Antena 3 CNN Coronavirus Daniel Buzdugan, moment dificil: "Toți cei care v-ați văzut cu mine bateți o cruce mare!"

Daniel Buzdugan, moment dificil: "Toți cei care v-ați văzut cu mine bateți o cruce mare!"

Daniel Buzdugan, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România, și-a făcut test COVID. ”Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman, ca să ies negativ”, a scris Buzdugan, luni, pe pagina sa de Facebook.

Daniel Buzdugan, moment dificil: "Toți cei care v-ați văzut cu mine bateți o cruce mare!"
Sursa foto: Daniel Buzdugan/Facebook
03 Aug 2020   •   21:10

Un chip livid așteptând testul COVID. Toți cei care v-ați vazut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman, ca să ies negativ , deși eu sunt un tip pozitiv de fel:) va pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal , ori la spital.

Testul l-am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc. Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas totul foarte simplu”, a scris Daniel Buzdugan, luni, pe pagina sa de Facebook.

Până astăzi, 3 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 54.009 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 27.750 de pacienți au fost declarați vindecați și 4.807 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

823 de cazuri noi din 8.045 teste efectuate

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 823 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 302 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 2432 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul  02.08.2020 (10:00) – 03.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 19 de decese (9 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Aregș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Dolj, Gorj, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Prahova, Timiș, Vaslui și Ilfov.

×
Subiecte în articol: Daniel Buzdugan coronavirus
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close