Antena 3 CNN Coronavirus Doi soți din Sibiu au murit infectați cu coronavirus. Bilanțul pandemiei a ajuns la 82 de morți

Doi soți din Sibiu au murit infectați cu coronavirus. Bilanțul pandemiei a ajuns la 82 de morți

Doi soți din Sibiu au murit la diferență de câteva zile, după ce s-au infectat cu coronavirus. Ultimul bilanț anunțat de Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului arată că 82 de români au murit din cauza COVID-19.

Doi soți din Sibiu au murit infectați cu coronavirus. Bilanțul pandemiei a ajuns la 82 de morți
31 Mar 2020   •   22:09

Reprezentanții Guvernului au anunțat, în această seară, moartea altor doi români infectați cu coronavirus.

Primul dintre ei, respectiv cazul cu numărul 81, este un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Sibiu, internat pe 26 martie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Bătrânul a murit pe 30 martie, iar rezultatul testului pentru coronavirus a fost confirmat astăzi. Soția bărbatului, respectiv cazul cu numărul 51, a murit la rândul ei, tot infectată cu coronavirus.

Cei doi soți din Sibiu s-au infectat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, atunci când au fost la un spital din Turcia pentru tratament medical.

Cazul cu numărul 82 este un bărbat de 70 de ani din județul Mureș. Acesta a fost transportat cu o ambulanță, chiar astăzi, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Mureș, iar apoi a fost transferat pe Secția de Boli Infecțioase.

Câteva ore mai târziu, starea de sănătate a bărbatului s-a deteriorat rapid, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Testul pentru coronavirus a arătat că bărbatul era infectat.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close