Antena 3 Coronavirus Donald Trump vede numărul mare de infectări din SUA ca pe „o medalie de onoare". "Facem mai multe teste decât oricine”

Donald Trump vede numărul mare de infectări din SUA ca pe „o medalie de onoare". "Facem mai multe teste decât oricine”

20 Mai 2020   •   12:00
Donald Trump vede numărul mare de infectări din SUA ca pe „o medalie de onoare". "Facem mai multe teste decât oricine”
Sursa foto: Hepta

Președintele SUA, Donald Trump, spune că plasarea SUA pe primul loc în lume ca număr de cazuri pozitive de coronavirus este „o medalie de onoare”, afirmând că acest lucru înseamnă efectuarea unui număr mare de teste.

Trump e de părere că numărul mare de cazuri e un lucru bun, potrivit The Guardian.

„Când se spune că conducem în ceea ce privește numărul de cazuri, asta pentru că facem mai multe teste decât oricine”, a spus liderul SUA.

„Văd asta ca o medalie de onoare. Serios, este o medalie de onoare. Este un omagiu adus testărilor şi muncii pe care mulţi profesionişti o fac”, a mai adăugat Trump.

În SUA, până în momentul de față, au fost înregistrate 1.528.661 de cazuri pozitive de coronavirus și 91.938 de decese. SUA se află pe locul unu în lume în ceea ce privește numărul de infectări și numărul de decese. Până acum s-au vindecat 289.392 de persoane.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close