Antena 3 Coronavirus Echipele de dezinfecție, aplaudate în Sectorul 4. Băluță: Avem 350 de persoane care se ocupă de proces

Echipele de dezinfecție, aplaudate în Sectorul 4. Băluță: Avem 350 de persoane care se ocupă de proces

22 Mar 2020   •   14:40
Echipele de dezinfecție, aplaudate în Sectorul 4. Băluță: Avem 350 de persoane care se ocupă de proces
Sursa foto: Foto: Daniel Baluta/ Facebook

Echipele care fac dezinfecția în Sectorul 4 al Capitalei au fost aplaudate de bucureșteni. Imaginile au fost surprinse în cartierul Berceni. Primarul Băluță susține că 350 de oameni se ocupă în permanență de acest proces.

”Indubitabil medicii au azi cea mai dificilă sarcină. Toate autoritățile statului trebuie să își facă datoria. Oamenii simt nevoia să vadă că toate autoritățile statului sunt alături de ei și fac toate eforturile.

Avem 350 de oameni care în permanență se ocupă de procesul de dezinfecție, pentru că avem o suprafață de 250 de hectare pe care trebuie să o dezinfectăm. Lucrăm zi și noapte pentru a face acest proces. Mai mult decât atât, am ținut ca oamenii să fie protejați. În următoarea perioadă ne-am propus să facă aceste lucruri sistematic”, a zis Daniel Băluță, pentru Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close