Antena 3 CNN Coronavirus A fost închisă școala din Timișoara unde doi elevi au fost diagnosticați cu coronavirus

A fost închisă școala din Timișoara unde doi elevi au fost diagnosticați cu coronavirus

Unitatea școlară de unde provin cei doi elevi diagnosticați cu coronavirus a fost închisă vineri prin decizia Prefecturii Timiș. Cursurile sunt suspendate până pe data de 11 martie

A fost închisă școala din Timișoara unde doi elevi au fost diagnosticați cu coronavirus
06 Mar 2020   •   14:59

Școala din Timișoara unde doi elevi de 16 ani din clasa a IX au fost diagnosticați cu COVID 19 a fost închisă.

Autoritățile au decis vineri să fie suspendate cursurile în întrega unitate școlară după o ședință a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă care a vut loc la Prefectura Timiș.

Inițial Direcția pentru Sănătate Publică Timiș a luat decizia de suspendare a cursurilor numai în clasa în care învață cei doi elevi, ale căror teste au ieșit pozitive cu coronavirus.

Vineri, la două zile distanță, autoritățile județului au luat decizia de întrerupere a cursurilor în întreaga unitate școlară până pe data de 11 martie.

Prefectura Timiş anunță, într-un comunicat de presă, că “au fost puse în discuţie măsurile care trebuie luate la nivelul acestei unităţi de învăţâmânt şi, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică şi a Inspectoratului Şcolar General,

s-a luat, în unanimitate, hotârârea de suspendare a cursurilor la unitatea şcolară, pentru moment, în perioada 9-11 martie. Decizia a fost luată pentru igienizarea generală a întregii unităţi de învăţâmânt”.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close