Antena 3 CNN Coronavirus Elon Musk a anunțat că începe distribuirea de măști și sisteme de ventilație către spitalele în care e nevoie

Elon Musk a anunțat că începe distribuirea de măști și sisteme de ventilație către spitalele în care e nevoie

Elon Musk, CEO-ul Tesla și Space X, a anunțat că primele 1.200 de sisteme de ventilație pentru cei diagnosticați cu coronavirus vor fi distribuite în cursul acestei săptămâni.

Elon Musk a anunțat că începe distribuirea de măști și sisteme de ventilație către spitalele în care e nevoie
Sursa foto: Facebook
de Claudia Simion    |    24 Mar 2020   •   17:35

Elon Musk a spus miercurea trecută că începe producția de sisteme de ventilație pentru pacienții care suferă de coronavirus. Numeroși medici și politicieni i-au cerut să înceapă producția de ventilatoare fiincă acestea lipsesc în multe spitale.

"Ne aşteptăm să avem peste 1.200 (de ventilatoare) gata de distribuţie în această săptămână. Partea mai grea este distribuţia, instalarea şi operarea lor", a scris Musk pe Twitter.

Atât Tesla, cât și Space X, sunt bine pregătite pentru a produce sisteme de ventilaţie medicală. Automobilele Tesla sunt prevăzute cu sisteme de ventilaţie, încălzire şi aer condiţionat, iar inginerii companiei SpaceX au dezvoltat sisteme de susţinere a vieţii pentru capsula Crew Dragon, care va fi lansată în prima sa misiune cu echipaj uman în luna mai.

Elon Musk a mai anunțat că va începe și distribuirea unui număr de 250.000 e măsți către spitalele care au nevoie.

×
Subiecte în articol: Elon Musk tesla space x
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close