Antena 3 CNN Coronavirus Epidemiologi britanici: Copiii ar putea să nu transmită Covid-19

Epidemiologi britanici: Copiii ar putea să nu transmită Covid-19

În timp ce Europa și Statele Unite încearcă să se întoarcă la muncă după primul val al pandemiei de coronavirus, liderii mondiali încearcă să identifice momentul în care ar fi sigur pentru copii și studenți să se întoarcă la cursuri.

Epidemiologi britanici: Copiii ar putea să nu transmită Covid-19
Sursa foto: Pixabay
19 Mai 2020   •   18:15

Copiii ar putea să nu răspândească la fel de mult ca adulții, potrivit unor semne provizorii, a spus dr. Rosalind Eggo, care face parte din comisia care consiliază guvernul britanic cu privire la reacția pe care ar trebui să o aibă în fața coronavirusului, membrilor Camerei Superioare a Parlamentului.

”Credem că este puțin probabil să o ia copiii, suntem foarte siguri că ei sunt mai puțin predispuși la efecte severe și că există semne că sunt mai puțin infecțioși, dar nu este sigur”, a spus Eggo de la London School of Hygiene & Tropical Medicine, potrivit Hotnews.

John Edmunds, un membru al Grupului de consiliere ştiinţifică pentru situaţii de urgenţă, a spus Comisiei de știință din Camera Lorzilor că este uimitor cum copiii nu prea par să joace un rol în răspândirea coronavirusului.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close