Antena 3 CNN Coronavirus Un expert american avertizează: „Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier. Trebuie să fim pregătiți!”

Un expert american avertizează: „Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier. Trebuie să fim pregătiți!”

Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier, avertizează directorul Institutului American de Boli Infecţioase,  Anthony Fauci.

Un expert american avertizează: „Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier. Trebuie să fim pregătiți!”
Sursa foto: Wikipedia
26 Mar 2020   •   11:22

Anthony Fauci susține că este foarte probabil ca maladia infecţioasă COVID-19 să revină în lunile următoare sub forma unor cicluri sezoniere, argumentând că noul coronavirus a început deja să afecteze ţările din emisfera sudică, unde iarna va sosi în curând, scrie cnbc.com.

“Dacă aceste ţări se vor confrunta cu o epidemie importantă, va fi indispensabil ca noi să fim pregătiţi pentru a face faţă unui al doilea ciclu”, a avertizat expertul american. 

“Acest aspect face să devină şi mai importantă necesitatea de a dezvolta un vaccin, de a îl testa rapid şi de a face în aşa fel încât el să fie pregătit şi disponibil pentru următorul ciclu”, a adăugat Anthony Fauci.

 

 

×
Subiecte în articol: Anthony Fauci coronavirus
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close