x close

Un expert american avertizează: „Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier. Trebuie să fim pregătiți!”

de A.M.P    |    26 Mar 2020   •   11:22
Un expert american avertizează: „Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier. Trebuie să fim pregătiți!” 482 Wikipedia

Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier, avertizează directorul Institutului American de Boli Infecţioase,  Anthony Fauci.

Anthony Fauci susține că este foarte probabil ca maladia infecţioasă COVID-19 să revină în lunile următoare sub forma unor cicluri sezoniere, argumentând că noul coronavirus a început deja să afecteze ţările din emisfera sudică, unde iarna va sosi în curând, scrie cnbc.com.

“Dacă aceste ţări se vor confrunta cu o epidemie importantă, va fi indispensabil ca noi să fim pregătiţi pentru a face faţă unui al doilea ciclu”, a avertizat expertul american. 

“Acest aspect face să devină şi mai importantă necesitatea de a dezvolta un vaccin, de a îl testa rapid şi de a face în aşa fel încât el să fie pregătit şi disponibil pentru următorul ciclu”, a adăugat Anthony Fauci.

 

 

Citeşte mai multe despre:

Anthony Fauci coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati