Antena 3 Coronavirus Un expert american avertizează: „Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier. Trebuie să fim pregătiți!”

Un expert american avertizează: „Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier. Trebuie să fim pregătiți!”

26 Mar 2020   •   11:22
Un expert american avertizează: „Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier. Trebuie să fim pregătiți!”
Sursa foto: Wikipedia

Valul de îmbolnăviri cu coronavirus ar putea deveni sezonier, avertizează directorul Institutului American de Boli Infecţioase,  Anthony Fauci.

Anthony Fauci susține că este foarte probabil ca maladia infecţioasă COVID-19 să revină în lunile următoare sub forma unor cicluri sezoniere, argumentând că noul coronavirus a început deja să afecteze ţările din emisfera sudică, unde iarna va sosi în curând, scrie cnbc.com.

“Dacă aceste ţări se vor confrunta cu o epidemie importantă, va fi indispensabil ca noi să fim pregătiţi pentru a face faţă unui al doilea ciclu”, a avertizat expertul american. 

“Acest aspect face să devină şi mai importantă necesitatea de a dezvolta un vaccin, de a îl testa rapid şi de a face în aşa fel încât el să fie pregătit şi disponibil pentru următorul ciclu”, a adăugat Anthony Fauci.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close