Antena 3 CNN Coronavirus Mai mulţi angajaţi de la o fabrică de pâine, infectaţi cu coronavirus

Mai mulţi angajaţi de la o fabrică de pâine, infectaţi cu coronavirus

Cea mai mare firmă de panificaţie din Harghita a anunţat luni, pe o reţea de socializare, că mai mulţi angajaţi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, conducerea unităţii dând asigurări că au fost luate toate măsurile care se impun în acest caz, iar produsele comercializate sunt sigure.

Mai mulţi angajaţi de la o fabrică de pâine, infectaţi cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    25 Mai 2020   •   11:20

"Noi, cei de la Harmopan, avem convingerea că angajaţii noştri nu pot fi consideraţi doar date statistice. În primul rând, ei sunt oameni, colegi de-ai noştri, cu care lucrăm în echipă zi de zi pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la timp la consumatori, în siguranţă şi la un nivel calitativ superior. Dacă se ivesc probleme, noi reacţionăm prompt, întrucât considerăm importantă comunicarea sinceră şi deschisă. 

În ultimele zile, din păcate, unii dintre angajaţii noştri au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. În colaborare cu instituţiile abilitate, am luat imediat toate măsurile necesare, asigurând testarea persoanelor care au intrat în contact cu angajaţii testaţi pozitiv, iar spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Ne uşurează îngrijorarea faptul că virusul nu se transmite prin alimente. 

Vă asigurăm că produsele noastre sunt sigure şi că nu trebuie să vă temeţi să le cumpăraţi, aşa cum faceţi de atâta timp!", se arată în postarea firmei.

Potrivit sursei citate, societatea în cauză, cu peste 360 de angajaţi, acordă atenţie sporită măsurilor de protecţie.

"Am fost printre primii care au implementat în magazine măsurile de siguranţă a consumatorilor în contextul epidemiei actuale, stabilind regulile aferente", mai arată postarea respectivă.

Informarea de duminică a Instituţiei Prefectului arată că, în judeţul Harghita, numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 115, în doar 24 de ore fiind confirmate zece noi persoane bolnave de COVID-19. 

×
Subiecte în articol: Harghita pâine
Parteneri
Horoscop 7 iunie 2023. Peştii profită din plin, Balanţele trec testul fidelităţii
x close