Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mama tinerei din Hunedoara care a contaminat șase oameni cu coronavirus: „Fiica mea are probleme mai grave. Nu se mai poate ridica de pe pat”

Mama tinerei din Hunedoara care a contaminat șase oameni cu coronavirus: „Fiica mea are probleme mai grave. Nu se mai poate ridica de pe pat”

Mama tinerei de 26 de ani din Hunedoara care a contaminat șase oameni cu coronavirus a vorbit despre situația familiei sale.

Mama tinerei din Hunedoara care a contaminat șase oameni cu coronavirus: „Fiica mea are probleme mai grave. Nu se mai poate ridica de pe pat”
Sursa foto: pexels.com
de S.T.    |    12 Mar 2020   •   23:57

„Fiica mea are probleme mai grave. Nu cu coronavirus. Are probleme la coloană, nu se mai poate ridica de pe pat, dar lumea e rea și trebuie să vorbească ceva, fiecare trebuie să-și spună părerea.

Numai eu știu.(...) Ea a intrat în panică, am intrat și eu. Vina e a noastră, trebuia să spunem de unde a venit. 

Când am mers la urgență, ea a anunțat într-o zi că vine din Italia. Dânsa în loc să spună mai departe zicea să meargă la particular.(...) De ieri eu stau izolată, în momentul când vin analizele mă sună dânșii.

Nu mă doare gâtul, nu tușesc, nu am nimic”, a spus Crișan Mihaela pentru Mondo Tv.

Vă amintim că șase persoane confirmate pozitive cu noul coronavirus sunt contacții femeii de 26 de ani din Hunedoara.

Trei dintre aceștia sunt cadre medicale. Tinerei i-a fost întocmit dosar penal.

Cele șase persoane sunt trei femei de 58, 74 și 52 de ani, toate paciente în spitalele prin care a mers femeia, și trei cadre medicale femei de 45, 53 și 45 de ani, toate aflate în autoizolare la domiciliu.

Ce spune mama fetei din Hunedoara care a contaminat alți oameni

×
Subiecte în articol: coronavirus Sinteza Zilei
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close