Antena 3 CNN Coronavirus Învingătoare! A biruit coronavirusul la vârsta de 6 luni, după o operație la inimă și un virus care i-a distrus plămânii

Învingătoare! A biruit coronavirusul la vârsta de 6 luni, după o operație la inimă și un virus care i-a distrus plămânii

Aproape 1 milion de oameni s-au vindecat până în acest moment de coronavirus. Povești grele, povești cu final fericit, povești încă în desfășurare. Însă povestea unei fetițe a reușit să facă înconjurul internetului și să înduioșeze o lume întreagă.

Învingătoare! A biruit coronavirusul la vârsta de 6 luni, după o operație la inimă și un virus care i-a distrus plămânii
Sursa foto: Facebook / Emma Bates
29 Apr 2020   •   12:15

Erin Bates a venit pe lume în urmă cu 6 luni. Părinții ei, Emma și Wayne, au așteptat nu mai puțin de 10 ani pentru a o ține în brațe. Însă la numai o lună după naștere, părinții au primit o veste teribilă. Micuta avea o anomalie cardiacă congenitală, numită tetralogia Fallot. Defectul era prezent încă de la naștere, iar Erin avea nevoie de o operație urgentă.

Micuța a fost operată cu două zile înainte de Crăciun. Medicii au ținut-o timp de o săptămână la Terapie Intensivă, până ce starea ei s-a ameliorat. Însă după numai două zile, a contractat un virus care i-a afectat tractul respirator. Boala a evoluat rapid, iar plămânii micuței au intrat în colaps. Erin a fost diagnosticată cu bronhomalcie și a trebuit să fie intubată. Problemele au continuat și a ajuns să nu poată respira fără ajutorul aparatelor, deoarece inima i se mărise atât de mult încâ apăsa pe căile respiratorii.

Încă de atunci, fetița a rămas în spital. Însă lucrurile s-au înrăutățit din nou în data de 10 aprilie, când a fost infectată cu coronavirus. Nici de data aceasta micuța Erin nu s-a dat bătută. După două săptămâni, fetița în vârstă de 6 luni, a reușit să învingă virusul.

Micuța va trebui să rămână în spital până va mai crește puțin, pentru a fi gata de o nouă operație fără de care nu ar putea duce o viață normală.

Toată povestea a fost relatată pe paginile de Facebook ale părinților, pentru ca toți cei care doresc să poată urmări evoluția stării micuței.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close