Antena 3 CNN Coronavirus Focar de coronavirus la o mănăstire. 12 călugăriţe au murit într-o lună! ”S-a împrăştiat ca un foc”

Focar de coronavirus la o mănăstire. 12 călugăriţe au murit într-o lună! ”S-a împrăştiat ca un foc”

E focar de infecţie la o mănăstire din Michigan, unde 30 de călugăriţe s-au îmbolnăvit de COVID-19. 12 dintre ele au murit în doar o lună.

Focar de coronavirus la o mănăstire. 12 călugăriţe au murit într-o lună! ”S-a împrăştiat ca un foc”
Sursa foto: Hepta
21 Iul 2020   •   11:50

Chiar şi sora care conduce mănăstirea a fost infectată cu noul coronavirus, dar a reuşit să se vindece. ”M-am predat în faţa virusului. Am spus <>. A doua zi dimineaţă şi eram încă în viaţă. Apoi mi-am revenit cumva”, a declarat sora Mary Andrew Budinski.

Mary Andrew Budinski, sora care conduce mănăstirea, a declarat că noul coronavirus s-a răspândit ”ca un foc mistuitor”.

”Iniţial, am auzit despre două asistente care au fost infectate”, a spus ea.

Focar de coronavirus la o mănăstire. ”S-a împrăştiat ca un foc mistuitor”

”Nu ştim cine sunt şi nici nu ne dorim să ştim. Călugăriţele de pe etajul doi au fost infectate, apoi pur şi simplu s-a împrăştiat ca un foc mistuitor”, a mai spus Mary Andrew Budinski.

”În fiecare zi. Încă o soră şi încă una şi încă una. A fost înfricoşător”, a mai declarat sora Mary, potrivit Daily Mail.

OMS, avertisment de ultim moment: "Prea multe țări se îndreaptă în direcția greșită. Pandemia va merge din rău în mai rău"

Pandemia de coronavirus se va agrava și numărul infectărilor va crește considerabil dacă țările nu reușesc să ia măsuri stricte, a atras atenția Organizația Mondială a Sănătății.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, spune că liderii transmit mesaje contradictorii și că acest lucru îi face pe oameni să nu mai ia în serios situația gravă în care ne aflăm. “Aş vrea să spun direct: prea multe ţări se îndreaptă în direcţia greşită, virusul rămâne inamicul public numărul unu. Mesajele contradictorii ale liderilor subminează ingredientul esenţial al oricărui răspuns: încrederea”, a punctat el.
 

×
Subiecte în articol: manastire coronavirus călugărițe
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close