Antena 3 CNN Coronavirus Mii de noi cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus în 24 de ore, în Franţa

Mii de noi cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus în 24 de ore, în Franţa

Ministerul Sănătății din Franța a raportat, joi seara, un număr de 9.843 de cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul SARS-coV-2. Este considerată de oficialitățile franceze cea mai mare creștere într-un interval de 24 de ore de la începutul pandemiei de coronovirus, potrivit Agerpres.

Mii de noi cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus în 24 de ore, în Franţa
Sursa foto: businessmagazin.ro
11 Sep 2020   •   12:15

După creșterea record raportată ieri, Guvernul Francez va lua astăzi noi măsuri care să limiteze răspândirea virsului Sars-coV-2. Aceasta după ce Consiliul Medical Științific din Franța a cerut Guvernului să acționeze promt.

Medicii francezi se tem că din cauza acestei creșterii rapide a cazurilor noi de Covid-19, la fel ca în luna martie, secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) ar putea fi supraaglomerate. 

În Franța sunt respectate măsurile de protecție împotriva noului tip de coronavirus, anunările cu un număr mare de persoane fiind interzise, iar în unele orașe, măștile sunt obligatorii în spațiile publice și pe străzi.

Conform autorităților franceze, la fel ca în alte țări europene, numărul de infectări cu noul tip de coronavirus se înregistrează în rândul adulților tineri.

De la începutul pandemiei de coronavirus, cele mai multe cazuri noi de îmbolnăvire raportate de pe o zi pe alta s-au înregistrat în: 31 martie - 7.578 de cazuri, 14 aprilie - 5.497 de cazuri, 6 mai - 4.183 de cazuri, 28 august - 7.379 de cazuri și 4 septembrie - 8.975 de cazuri.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close