Antena 3 CNN Coronavirus Bancherul George Alberts a murit de COVID. Primul soț al Adinei Alberts s-a stins, la Matei Balș

Bancherul George Alberts a murit de COVID. Primul soț al Adinei Alberts s-a stins, la Matei Balș

Bancherul George Alberts, primul soț al Adinei Alberts, a murit infectat cu coronavirus.

Bancherul George Alberts a murit de COVID. Primul soț al Adinei Alberts s-a stins, la Matei Balș
de Gabriel Dano    |    11 Oct 2020   •   16:45

Acesta s-a stins pe patul de spital, la Matei Bals, din cauza infectarii cu noul coronavirus. Din nefericire pentru acesta medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. 

Anuntul trist a fost facut de catre Paul Wood, pe contul sau de Facebook si imediat dupa aceea, foarte multi bancheri romani si olandezi si-au exprimat regretele online.

Adina Alberts a acuzat și medicii pentru decesul lui, susținând că George Alberts a murit ”răpus de crasa indolență”:

”S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică, deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză «la rece». Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit «de hac»! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!” a scris Adina Alberts pe contul său de socializare.

 

×
Subiecte în articol: George Alberts coronavirus
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close