Antena 3 CNN Coronavirus Germania dă testul ridicării în timp record a unui spital pentru pacienții de coronavirus, după exemplul Chinei

Germania dă testul ridicării în timp record a unui spital pentru pacienții de coronavirus, după exemplul Chinei

Autoritățile de la Berlin au fost de acord să ridice un nou spital, de până la 1000 de paturi, pentru pacienții de coronavirus, cu ajutorul armatei și a mai multor parteneri.

Germania dă testul ridicării în timp record a unui spital pentru pacienții de coronavirus, după exemplul Chinei
Sursa foto: Pixabay
18 Mar 2020   •   08:39

Ministrul german al Sănătății a făcut anunțul marți, fără să precizeze în cât timp va fi construită noua unitate medicală.

Miercuri, în Germania erau 26 de morți de coronavirus și 9 367 de persoane infectate cu COVID 19. Potrivit bilanțului, peste 300 de cazuri de infectare au fost depistate la Berlin.

De la începutul săptămânii, circulația metroului a fost modificată în așa fel încât trenurile să sosească în stații la un interval de 10 minute între ele.

Anunțul vine după ce luni Rusia a dezvăluit planurile de construire rapidă a celui de-al doilea spital pentru a trata victimele coronavirusului. Clinica de boli infecțioase va fi construită în orașul Khabarovsk, aproape de granița cu China, în doar 12 săptămâni.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus Germania
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close