Antena 3 Coronavirus Germania dă testul ridicării în timp record a unui spital pentru pacienții de coronavirus, după exemplul Chinei

Germania dă testul ridicării în timp record a unui spital pentru pacienții de coronavirus, după exemplul Chinei

18 Mar 2020   •   08:39
Germania dă testul ridicării în timp record a unui spital pentru pacienții de coronavirus, după exemplul Chinei
Sursa foto: Pixabay

Autoritățile de la Berlin au fost de acord să ridice un nou spital, de până la 1000 de paturi, pentru pacienții de coronavirus, cu ajutorul armatei și a mai multor parteneri.

Ministrul german al Sănătății a făcut anunțul marți, fără să precizeze în cât timp va fi construită noua unitate medicală.

Miercuri, în Germania erau 26 de morți de coronavirus și 9 367 de persoane infectate cu COVID 19. Potrivit bilanțului, peste 300 de cazuri de infectare au fost depistate la Berlin.

De la începutul săptămânii, circulația metroului a fost modificată în așa fel încât trenurile să sosească în stații la un interval de 10 minute între ele.

Anunțul vine după ce luni Rusia a dezvăluit planurile de construire rapidă a celui de-al doilea spital pentru a trata victimele coronavirusului. Clinica de boli infecțioase va fi construită în orașul Khabarovsk, aproape de granița cu China, în doar 12 săptămâni.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close