Antena 3 CNN Coronavirus Încă un deputat diagnosticat cu COVID-19. Este internat la Spitalul Judeţean

Încă un deputat diagnosticat cu COVID-19. Este internat la Spitalul Judeţean

Deputatului Constantin Avram, președintele ALDE Bacău, a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

Încă un deputat diagnosticat cu COVID-19. Este internat la Spitalul Judeţean
Sursa foto: Pixabay.com
25 Iun 2020   •   19:20

Constantin Avram s-ar fi simțit rău duminică, iar luni a fost testat pentru noul coronavirus. Rezultatul testului a fost pozitiv, iar deputatul ALDE a fost internat de urgență.

Parlamentarul a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile. Surse din spital susțin că starea de sănătate a deputatului este acum bună.

Primul parlamentar român infectat cu coronavirus a fost în luna martie senatorul Vergil Chițac, testat pozitiv după participarea la o reuniune externă. Premierul Ludovic Orban a stat în izolare atunci după ce s-a stabilit că a participat alături de Chițac la o ședință de partid și fusese contact direct.

Alte 460 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore - unul dintre cele mai ridicate niveluri ale numărului zilnic de îmbolnăviri - astfel că bilanţul a ajuns la 25.286. 

Zece noi decese la pacienți confirmați cu COVID-19 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat joi că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate zece noi decese la pacienți confirmați cu COVID-19.

Potrivit GCS, până joi 1.565 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

„În intervalul 24.06.2020 (10:00) – 25.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 10 decese (7 bărbați și 3 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Botoșani, Brașov, Constanța, Ialomița, Iași, București și Sibiu”, a transmis GCS.

×
Subiecte în articol: Constantin Avram coronavirus
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close