Antena 3 CNN Coronavirus Ion Cristoiu: Anunțul privind relaxarea, făcut prea devreme. Balamucul este adâncit de fiecare membru al Guvernului

Ion Cristoiu: Anunțul privind relaxarea, făcut prea devreme. Balamucul este adâncit de fiecare membru al Guvernului

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că subiectul pandemiei de coronavirus a devenit o întrecere socialistă între membrii Guvernului.

Ion Cristoiu: Anunțul privind relaxarea, făcut prea devreme. Balamucul este adâncit de fiecare membru al Guvernului
de Claudia Simion    |    24 Apr 2020   •   17:54

„Acum a început o întrecere socialistă între membrii Guvernului, adică între vedetele acestei pandemii, Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Raed Arafat, pe Cercel l-am scos, Rafila, Vela, doamna de la Educaţie. Şi anume cine comunică cele mai multe năzbâtii în legătură cu relaxarea din 15 mai. Este, iertată fie-mi expresia, o imbecilitate totală”, a susţinut jurnalistul.

Jurnalistul mai spune că relaxarea măsurilor de restricție, stabilită pentru 15 mai, a fost decisă mult prea devreme, având în vedere numărul mare de cazuri din țara noastră.

„Anunţul privind relaxarea a fost făcut prea devreme (…) iată că acum balamucul acesta este adâncit de fiecare membru al Guvernului care anunţă ceva. Dl. Ludovic Orban fiind invitat la un post de televiziune nu putea să nu spună ceva senzaţional pentru a face rating. Sigur, nu prea face, dar… Vă garantez că până pe 15 mai românii vor fi mai confuzi decât au fost în legătură cu măsurile de restricţie”, a explicat jurnalistul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu coronavirus
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close