Antena 3 CNN Coronavirus Ion Cristoiu aruncă bomba: În România, este imposibilă o anchetă privind gestionarea crizei de coronavirus

Ion Cristoiu aruncă bomba: În România, este imposibilă o anchetă privind gestionarea crizei de coronavirus

Ion Cristoiu afirmă că avem nevoie şi în România, ca în alte ţări occidentale, de o anchetă împotriva autorităţilor privind gestionarea crizei coronavirusului, dar acest lucru este imposibil în condiţiile în care trăim într-o falsă democraţie.

Ion Cristoiu aruncă bomba: În România, este imposibilă o anchetă privind gestionarea crizei de coronavirus
12 Iun 2020   •   17:25

Jurnalistul spune că şi dacă românii ar dori să facă plângeri penale împotriva autorităţilor, nu are nici cine să deschidă ancheta, nici cine să judece şi să dea o sentinţă, potrivit cristoiublog.ro

.„În România, este practic imposibil declanşarea unei anchete. Avem un stat de drept de faţadă. Cine să deschidă anchetă, procuroarea generală, care, la un moment dat a depins de pixul preşedintelui. Acum doamna respectivă îi face temenele preşedintelui, cred că îi pupă şi papucul, că el a pus-o procuror general.

A venit generosul de la Cotroceni şi a zis că nu ţine cont de avizul negativ al CSM şi a semnat numirea. În acest moment, doamna Scutea este cameristă la Cotroceni, a depins de preşedinte şi nu mai ştie cum să facă plecăciuni Cum să deschidă Scutea anchetă? DIICOT, la fel. La DNA e un cetăţean, nu ştim cine e, va imaginaţi ce personaj mediocru. Şi dacă ar fi, să facă plângere la cine, ce judecător? Avem justiţie independentă? Sigur că ar trebui deschisă o anchetă, dar în România este imposibil”, a subliniat jurnalistul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close