Antena 3 CNN Coronavirus Ion Cristoiu: La ce ne ajută toată tehnologia, dacă ne bate la scor un virus fabricat tot pe Pământ?

Ion Cristoiu: La ce ne ajută toată tehnologia, dacă ne bate la scor un virus fabricat tot pe Pământ?

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că toate experimentele pentru identificarea unui vaccin ar trebui puse la comun pentru a găsi urgent soluția.

Ion Cristoiu: La ce ne ajută toată tehnologia, dacă ne bate la scor un virus fabricat tot pe Pământ?
Sursa foto: Antena 3
27 Mar 2020   •   19:27

"Deși pare paradoxal, situația din SUA se va înrăutăți de la o zi la alta. Nu trebuie să ne neliniștească pentru că, pe lângă noi, românii, ei au un sistem public catastrofal.

SUA ajung la ora adevărului, deși Donald Trump a scris o carte “America paralizată” s-a numit inițial cartea. Era un semnal de alarmă, înainte de a ajunge președinte, despre dezastrul din sistemul public- sănătate, șosele, poduri. Trump spunea că SUA și-a asumat rolul de a apăra în lume democrația, dar nu s-a ocupat de sistemul public.

Mari puteri industriale, care făceau senzori, inteligență artificială, marea problemă era un robot care era dus pe la expoziții și toată lumea începuse că vine Inteligența Artificială și ne ia locul, uite că avem AI, roboți, modificări genetice, sateliți, rachete, e uite că toată această tehnologie, în mod ciudat, nu ajută la nimic omenirea.

Întrebarea este de ce această știință, care este teoretic avansată, trimitem roboți pe Marte, nu putem trimite un robot să se bată cu virusul. Ne vom întreba la ce ne-au servit toate când ne bate la scor un virus, nu venit de pe Marte, ci fabricat pe Pământ.

Aici rămâne marea întrebare: de ce nu reușesc să se mobilizeze marile puteri industriale și să treacă la producția de măști. La o mare putere, cum e Germania sau Franța, se poate produce într-o noapte măști, că nu sunt senzori pentru a vedea dacă vin ființe extraterestre sau nu", spune Ion Cristoiu.

 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close