Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Ion Cristoiu: Sigur se prelungește starea de urgență. Sunt multe presiuni politice

Ion Cristoiu: Sigur se prelungește starea de urgență. Sunt multe presiuni politice

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că starea de urgență se va prelungi cu siguranță.

Ion Cristoiu: Sigur se prelungește starea de urgență. Sunt multe presiuni politice
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    03 Mai 2020   •   20:54

„Astăzi a crescut brusc numărul de infectări. Probabil o să crească și numărul de morți și deja e o pregătire de artilerie (...). Sigur va fi o prelungire a stării de urgență și dintr-un simplu motiv - ei vor păstra foarte multe măsuri restrictive.

Nu se vor da drumul decât la puține lucruri, de exemplu circulația între localități va fi restricționată și atunci această restricționare nu poate fi făcută prin ordonanță de urgență.

Ea ar încălca unele drepturi. Drepturile de circulație, drepturile de a face adunări, de a merge la biserică sunt drepturi constituționale care nu pot fi oprite decât prin decret. Se va da un decret de prelungire, pariez cu dumneavoastră.

Va fi o nebunie, va fi o formulă de presiune asupra Parlamentului ca să voteze prelungirea și vor da apoi ordonanțe militare de relaxare.

Vor reglementa anumite domenii prin ordonanță militară, fără decret de prelungire nu poate funcționa ordonanța militară”, a spus Ion Cristoiu, duminică seară, la Antena 3.

Ion Cristoiu: Sunt multe presiuni politice uriașe

 

×
Subiecte în articol: stare de urgenta Subiectiv Ion Cristoiu
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close