Antena 3 CNN Coronavirus Irina Loghin, mărturisiri în direct, la Antena 3, de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Irina Loghin, mărturisiri în direct, la Antena 3, de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Irina Loghin este confirmată cu COVID-19 și se află internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală alături de soțul și fiul ei, de asemenea, depistați pozitiv! Într-o intervenție la Antena 3, Irina Loghin a spus că se simte bine și că nu are niciun simptom specific acestei boli.

Irina Loghin, mărturisiri în direct, la Antena 3, de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu COVID-19
de Dan Gabor    |    30 Aug 2020   •   14:30

"Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom, mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul "Matei Balș" și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internt. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine.

Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital - sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Ei nu am am ieșit deloc, am fost destul de atentă", a povestit Irina Loghin, în emisiunea News Magazine, moderată de Mihaela Bîrzilă.

×
Subiecte în articol: Irina Loghin
Parteneri
Schimbări la buletinele românilor. Noi informaţii care vor apărea pe act
x close