Antena 3 CNN Coronavirus Izolete din folie de solar, țevi de polipropilenă și paleți, la Spitalul Municipal Urziceni

Izolete din folie de solar, țevi de polipropilenă și paleți, la Spitalul Municipal Urziceni

Spitalul Municipal Urziceni, propus ca spital-suport Covid-19 pentru forme ușoare și asimptomatice, a fost dotat cu izolete handmade, făcute de instalatori din folie de solar, țevi de polipropilenă sau paleți.

Izolete din folie de solar, țevi de polipropilenă și paleți, la Spitalul Municipal Urziceni
Sursa foto: infoialomita.ro
29 Apr 2020   •   10:05

Din cauza lipsei fondurilor pentru achiziționarea unei izolete, conducerea spitalului din Urziceni a găsit o rezolvare la problema delimitării posibililor pacienți infectați cu coronavirus.

Potrivit jurnaliștilor de la infoialomita.ro, specialiștii au confecționat, pe lângă izolete, și câteva paravane din lemn și aceeași folie de solar pentru a crea un fel de izolator pentru delimitarea zonelor unde ar urma să fie internați pacienții confirmați cu coronavirus.

Spitalul Municipal Urziceni a fost vizitat, în urmă cu câteva zile, de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după ce DSP a propus ca unitatea spitalicească să devină spital-suport pentru Covid-19.

Totuși, izoletele din folie de solar nu i-au fost prezentate ministrului.

Izolete din folie de solar la Spitalul Municipal Urziceni

În urmă cu o săptămână, spitalul din Urziceni ar fi primit un ajutor financiar de urgență de la Consiliul Județean Ialomița, în valoare de 300.000 de lei, pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți necesari în lupta cu pandemia de coronavirus.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close