Antena 3 CNN Coronavirus Kristen Lowery, activistă ”fără botniță”, a murit la doar 40 de ani, infectată cu coronavirus

Kristen Lowery, activistă ”fără botniță”, a murit la doar 40 de ani, infectată cu coronavirus

O activistă ”fără botniță”, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a contractat coronavirusul, lăsând în urmă patru copii.

Kristen Lowery, activistă ”fără botniță”, a murit la doar 40 de ani, infectată cu coronavirus
Sursa foto: Facebook / Kristen Lowery
de Laura Dinu    |    22 Sep 2021   •   13:09

Kristen Lowery, mamă a patru copii, a murit într-un mod total neașteptat, pe data de 15 septembrie, după o scurtă luptă cu virusul. 

Pe unul dintre profilurile ei de pe rețelele sociale, Kristen se descria ca fiind ”nemascată, necenzurată, nevaccinată și neînfricată”. La scurt timp după, familia a confirmat pe același cont că tânăra se află în spital, luptând pentru viața ei împotriva COVID și împotriva pneumoniei. 

Imediat după moartea femeii, profilul de Facebook a devenit privat, nu înainte ca familia ei să confirme decesul. Acest lucru a atras după el multe critici cu privire la faptul că tânăra mamă nu purta mască și a refuzat să se vaccineze. 

Într-o altă postare, Kristen spunea că este un spirit liber și că ”împreună vom câștiga”. 

Când Kristen se afla pe patul de spital, în stare gravă, sora ei, Cassie, a postat un mesaj: ”Sora mea mai are o viață lungă de trăit! Avem nevoie de tine aici, surioară! Copiii tăi te iubesc și le e tare dor de tine! Te rog, nu renunța!”. 

Ulterior, săptămâna trecută, doi membri ai familiei au postat pe o rețea socială un mesaj în care anunțau că tânăra mamă ”a murit de COVID”. Mătușa ei, de asemenea, a scris că ”inima i se frânge pentru cei patru copii” rămași fără mamă. 

”Atât de mulți oameni au nevoie de ea aici, dar Dumnezeu cu siguranță are planuri speciale pentru ea în ceruri”, a scris femeia, potrivit dailyrecord.co.uk.

×
Subiecte în articol: Kristen Lowery
Parteneri
Avertizare meteo | Frig şi ploi în următoarele săptămâni, în România
x close