Antena 3 CNN Coronavirus Maria Sharapova și-a făcut public numărul de telefon pentru a nu pierde legătura cu fanii, în contextul izolării din perioada pandemiei de coronavirus

Maria Sharapova și-a făcut public numărul de telefon pentru a nu pierde legătura cu fanii, în contextul izolării din perioada pandemiei de coronavirus

Maria Sharapova, fosta jucătoare de tenis, câștigătoare a cinci turnee de Grand Slam, și-a făcut public numărul de telefon și i-a anunțat pe fani că o pot căuta oricând.

Maria Sharapova și-a făcut public numărul de telefon pentru a nu pierde legătura cu fanii, în contextul izolării din perioada pandemiei de coronavirus
Sursa foto: Facebook/ Maria Sharapova
05 Apr 2020   •   11:29

Fosta tenismenă rusă a luat această decizie, în contextul izolării din perioada pandemiei de coronavirus, fiindcă nu vrea să piardă legătura cu cei care o apreciază.

"Am încercat să găsesc o modalitate de a fi în contact cu toţi urmăritorii mei, deoarece săptămâna trecută m-am distrat foarte bine să fac o conferinţă video cu 150 dintre voi. Mi-a plăcut acea discuţie şi mi-aş dori să fiu mai conectată la fani, deoarece trecem cu toţii prin izolare. Vreau să-mi scrii ce crezi. Vă las un număr de telefon şi îmi puteţi trimite orice mesaj care va merge direct pe mobil, acelaşi pe care îl dau acum. Îţi voi răspunde. Spune-mi cum merge, pune-mi întrebări sau spune doar salut. Orice reţetă grozavă este binevenită'' a spus Maria Shrapova în mesajul ei video de pe Instagram.

La cei 32 de ani ai săi, Maria Sharapova și-a luat rămas bun de la activitatea sa din tenisul feminin, anunțul fiind făcut în urmă cu o lună.

"După 28 de ani de activitate și cinci titluri de Grand Slam sunt pregătită să urc un alt munte și să concurez pe un alt tip de teren", a anunțat sportiva.

Sharapova a devenit cunoscută în tenis la vârsta de 17 ani, când a câștigat Wimbledon, în 2004, reușind să o învingă pe Serena Williams în finală.

Apoi, au urmat o serie întreagă de reușite. Tenismena a câștigat US Open în 2006 și Australian Open în 2008. 

În cariera sa, Sharapova a câștigat 36 de titluri și a fost cea mai bine plătită sportivă din lume 11 ani consecutiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not only did I just get a 310 number( hello cool cats?)but I’m sharing it with you—Text me! 310-564-7981. For real. Tell me how you’re doing, ask me questions, or just say hello ?? Any great recipes welcome too ?#community

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova) pe

×
Subiecte în articol: Maria Sharapova coronavirus
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close