Antena 3 Coronavirus Marion Cotillard, actrița din 'Contagion', a fost infectată cu coronavirus

Marion Cotillard, actrița din 'Contagion', a fost infectată cu coronavirus

28 Mai 2020   •   20:18
Marion Cotillard, actrița din 'Contagion', a fost infectată cu coronavirus
Sursa foto: Hepta

Actriţa Marion Cotillard, protagonistă a filmului 'Contagion', şi soţul ei, actorul şi regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Actorii francezi Marion Cotillard şi Guillaume Canet au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cotillard a mai trecut o dată printr-o pandemie, însă pe marele ecran, în filmul 'Contagion'.

Guillaume Canet a dezvăluit acest lucru pe contul său de Instagram şi a explicat că el şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu „o formă destul de uşoară" a bolii.

Marion Cotillard, premiată cu Oscar pentru rolul din filmul 'La vie en rose/ La Môme', a mai trecut o dată printr-o pandemie, însă pe marele ecran, în filmul 'Contagion', de Steven Soderbergh.

Filmul lui Soderberg urmăreşte ce se întâmplă atunci când un virus ucigaş apărut în China se răspândeşte la nivel global şi duce la un haos în masă, în timp ce epidemiologii încearcă să găsească un vaccin. În film, Cotillard joacă rolul unui epidemiolog. În ultimele luni, filmul a revenit în topul celor mai vizionate pe Netflix, în contextul pandemiei.

Şi actorul american Matt Damon, colegul său din distribuţia filmului 'Contagion', a fost afectat de pandemie. Fiica sa cea mare a fost diagnosticată cu COVID, dar, între timp, s-a vindecat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close