Antena 3 CNN Coronavirus Declarația cutremurătoare a unui tânăr infectat cu COVID-19: ”Am crezut că sunt imun la coronavirus. A urmat o săptămână de infern”

Declarația cutremurătoare a unui tânăr infectat cu COVID-19: ”Am crezut că sunt imun la coronavirus. A urmat o săptămână de infern”

Un tânăr de 25 de ani a recunoscut că a făcut greșala vieții lui când a crezut că nu se poate îmbolnăvi de coronavirus.

Declarația cutremurătoare a unui tânăr infectat cu COVID-19: ”Am crezut că sunt imun la coronavirus. A urmat o săptămână de infern”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Apr 2020   •   16:26

”Am subestimat impactul real al virusul” a spus băiatul, conform The Sun.

”Aveam această perspectivă pentru că mă gândeam că sunt tânăr, nu mă poate afecta, va fi ca un fel de răceală” mai spune el.

”Oamenii trebuie să asculte, trebuie să o ia în serios” este apelul transmis de cei doi. 

Calum mai precizează că a sta izolat în casă e infinit mai bine decât să duci lupte cu noul coronavirus, vomitând, având diaree. În cazul acestui tânăr de 25 de ani, totul a început cu o febră, dar a accelerat rapid până când Calum nu a mai putut să mănânce. La o săptâmână de la primele simptome, el a ajuns la spital, cu insuficiență respiratorie. Testat, s-a constatat că avea COVID-19. 

El admite că este vinovat pentru situația în care a ajuns, pentru că a gândit că persoanele tinere și sănătoase nu pot fi foarte rău afectate de Coronavirus, dar săptămâna trăită în iad i-a schimbat total perspectiva. Este pregătit acum să ajute în linia întâi, în războiul împotriva COVID-19. 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close