Antena 3 CNN Coronavirus Mărturia unui celebru vlogger român, despre fiul său infectat cu COVID: ”Era să îl pierdem! I-a coborât brusc temperatura la 34 grade!”

Mărturia unui celebru vlogger român, despre fiul său infectat cu COVID: ”Era să îl pierdem! I-a coborât brusc temperatura la 34 grade!”

Mărturie cutremurătoare a unuia dintre cei mai cunoscuți vloggeri. Acesta a povestit momentele de groază prin care a trecut după ce fiul său s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Mărturia unui celebru vlogger român, despre fiul său infectat cu COVID: ”Era să îl pierdem! I-a coborât brusc temperatura la 34 grade!”
Sursa foto: Captura Youtube / Mariciu
de Laura Dinu    |    18 Oct 2021   •   14:04

”A făcut testul COVID, a ieșit pozitiv, moment în care doamna doctor de acolo a dat niște telefoane și a găsit un pat. Doamnă doctor, sunteți un înger! A găsit un pat și joi seara s-a internat împreună cu Georgiana la Gomoiu, la secția COVID. 

Joi seara, dacă pentru mine, care eram acasă, a fost cea mai grea noapte din viața mea, nu vreau să știu ce a fost pentru Georgiana care a fost cu el acolo. 

Pe scurt, avea febră foarte mare, a ajuns la 40 plus, după care a scăzut la 34, a făcut hipotermie.

O să vă descriu o poză pe care mi-a trimis-o. Era în pătură, cu sticle cu apă caldă, așa au decis asistentele să îl revitalizeze, și era alb... alb și transparent în același timp. 

Au fost cele mai grele momente din viața mea și cele mai cumplite momente din viața Georgianei. A fost o luptă de la ora 04:00 până la ora 06:00. De la 04:00 până la 05:00 s-a luptat Georgiana, și a făcut show pe acolo până l-au trimis la ATI. La ATI l-au pus într-o pătură electrică, și de la 05:00 la 06:00 a fost lupta lui. 

Și-a revenit, și-a restabilit temperatura normală, și de atunci este bine. 

Totul a pornit de la, evident, un nevaccinat, care a venit la muncă știind că are niște simptome, dar ignorându-le, pentru că, probabil, are o părere foarte bună despre trupul său, că nu se leagă de el, că nu i se poate întâmpla lui.

Ei bine, din câte înțeleg, el este bine, nevaccinatul, adică are și el o formă ușoară. Persoana care a luat-o are o formă ușoară, eu cu Georgiana o formă ușoară, însă totul s-a răsfrânt asupra unui copil care nu este vaccinat. Un bebeluș, nu un copil, pentru că încă nu este copil. El, nefiind vaccinat, indiferent câți anticorpi a luat el prin alăptare de la Georgiana, nu au făcut diferența și pur și simplu era să îl pierdem”, a povestit Mariciu

 

×
Subiecte în articol: Mariciu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close