Antena 3 CNN Coronavirus Medic diabetolog de la Spitalul Botoșani, depistat cu coronavirus. Întreaga secție a fost închisă

Medic diabetolog de la Spitalul Botoșani, depistat cu coronavirus. Întreaga secție a fost închisă

Medicul diabetolog din Botoșani, care a fost găsit pozitiv cu COVID-19 zilele trecute, a trecut peste atenționările autorităților. Doctorul a activat pe una dintre secţiile Spitalului Judeţean încă trei zile, după ce a intrat în contact cu fata de 27 de ani, diagnosticată marţi, 24 martie, cu coronavirus.

Medic diabetolog de la Spitalul Botoșani, depistat cu coronavirus. Întreaga secție a fost închisă
Sursa foto: Pexels
31 Mar 2020   •   18:50

Bărbatul a fost informat de medicul epidemiolog al Spitalului Judeţean de Urgenţă să stea în izolare până la primirea rezultatelor.

Ignorând indicaţiile colegilor epidemiologi, acesta a continuat să ofere consultaţii şi s-a şi intersectat cu mai mulţi colegi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani. 

Ca urmare, secţia pe care acesta activa a fost închisă până pe data de 10 aprilie, pentru că ceilalţi doi colegi ai săi sunt la izolare, din cauza contactului cu el, dar şi mai mulţi medici din cadrul altore secţii şi chiar şi de la Urgenţe, care au intrat în contact cu acesta.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close