Antena 3 CNN Coronavirus Medicul Marinescu, despre relaxarea măsurilor: "Până la Paște nu va mai fi nimic care să ne amintească de pandemie"

Medicul Marinescu, despre relaxarea măsurilor: "Până la Paște nu va mai fi nimic care să ne amintească de pandemie"

Medicul Adrian Marinescu a făcut, astăzi, câteva precizări, la Antena 3, după ultimul anunț al ministrului Sănătății legat de relaxarea măsurilor anti-COVID și finalul pandemiei.

Medicul Marinescu, despre relaxarea măsurilor: "Până la Paște nu va mai fi nimic care să ne amintească de pandemie"
Sursa foto: Captură Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Feb 2022   •   18:12

Adrian Marinescu, director medical la Institutul "Matei Balș" din București, apreciază că până de Paște, românii nu vor mai fi obligați să urmeze restricțiile cu care s-au obișnuit în ultimii doi ani

"Putem să spunem că nu vom mai avea acele măsuri restrictive. Până în Paște cred că se vor întâmplă lucrurile destul de repede. În afară de masca la interior, vom rezolva cât de curând, nu vom mai avea masca la exterior.

Activitățile vor fi într-o limita normală. Iar ultima va fi masca la interior care va rămâne ca o recomandare. Și cred că până în Paște aceste lucruri se vor întâmpla. Este ceea ce se întâmplă peste tot în Europa.

Vor fi niște etape. Eu m-am referit până la momentul în care nu vom mai avea absolut nimic. Nimic care să ne mai amintească de pandemie", a precizat Adrian Marinescu.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close