Antena 3 CNN Coronavirus Medic cunoscut din Iaşi, diagnosticat cu coronavirus. Soția sa este doctor pediatru şi a lucrat: „Sper să nu fi molipsit vreunul dintre colegii mei"

Medic cunoscut din Iaşi, diagnosticat cu coronavirus. Soția sa este doctor pediatru şi a lucrat: „Sper să nu fi molipsit vreunul dintre colegii mei"

Un medic foarte cunoscut din Iaşi a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Şeful Clinicii de Oncologie din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iaşi a fost testat pozitiv, după ce s-a întors de la Paris, săptămâna trecută.

Medic cunoscut din Iaşi, diagnosticat cu coronavirus. Soția sa este doctor pediatru şi a lucrat: „Sper să nu fi molipsit vreunul dintre colegii mei"
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    17 Mar 2020   •   09:36

Autorităţile susţin că Lucian Miron s-a aflat în toată această perioadă în autoizolare.

Astăzi se va afla şi rezultatul testului în cazul soţiei sale, şefa secţiei de Oncologie Pediatrică de la Spitalul de Copii Sfânta Maria, tot din Iaşi.

Spre deosebire de soţul său, aceasta a mers în spital săptămâna trecută.

Ingrith Miron a declarat, pentru libertatea.ro, că speră să nu-i fi contaminat şi pe colegii săi. 

„Sper să nu fi molipsit vreunul dintre colegii mei, dar am mers toată ziua cu echipament de protecție foarte serios”, spune Ingrith Miron.

Ea susţine că nu a avut încotro şi a mers la serviciu cu echipament de protecţie, pentru că este singurul medic primar de pediatrie din spital.

Şef de clinică din Iaşi, infectat cu coronavirus

×
Subiecte în articol: coronavirus Iași lucian miron
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close