Antena 3 CNN Coronavirus Medicii Spitalului Piatra-Neamț nu mai fac față cazurilor de Covid-19. Trimit bolnavii la Iași

Medicii Spitalului Piatra-Neamț nu mai fac față cazurilor de Covid-19. Trimit bolnavii la Iași

Medicii din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț nu mai fac față numărului mare de cazuri confirmate cu COVID-19. 30 de pacienți vor fi transferați, joi, la Iași.

Medicii Spitalului Piatra-Neamț nu mai fac față cazurilor de Covid-19. Trimit bolnavii la Iași
Sursa foto: hepta
09 Apr 2020   •   14:59

„Am obținut acordul telefonic al doamnei profesor Dorobăț pentru a transfera 30 de pacienți de la spitalul din Piatra-Neamț către Spitalul de Boli infecțioase Iași”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, Florin Apostoae.

Acesta susține că medicii din Spitalul Județean Neamț nu mai fac față numărului mare de pacienți confirmați cu COVID-19.

„Avem personal limitat, iar medicii de boli infecțioase nu mai reușesc să facă față. Am reorganizat și celelalte ture, pe secții, dar consider că tratamentul acestor pacienți trebuie supravegheat și supervizat de către medicii de boli infecțioase și medicii pneumologi, în afară de cei din ATI”, a spus Apostoae.

Numărul de cazuri confirmate cu COVID-19, în județul Neamț, a ajuns, joi, la 202.

La acest moment, în spitalul din Piatra-Neamț sunt 7 medici de boli infecțioase, la care se mai adaugă doi medici pneumologi, detașați de la alte unități medicale din Neamț, scrie Mediafax.

×
Subiecte în articol: spital Piatra Neamț coronavirus medici Iași
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close