Antena 3 CNN Coronavirus Mesajul unei asistente medicale din Craiova: 'Ne-am șters lacrimile și ne-am întors la datorie'

Mesajul unei asistente medicale din Craiova: 'Ne-am șters lacrimile și ne-am întors la datorie'

O asistentă medicală din Craiova a postat un mesaj emoționant și de revoltă, în același timp, după demisia ministrului Sănătății, Victor Costache, postarea sa de pe Facebook fiind apreciată de peste 20.000 de români.

Mesajul unei asistente medicale din Craiova: 'Ne-am șters lacrimile și ne-am întors la datorie'
Sursa foto: Facebook
28 Mar 2020   •   09:02

"Rușine să vă fie! Păi noi, cei din prima linie, noi ne-am dat demisia, domnule Costache?!

Suntem 53 de mii de medici, plus alte câteva sute de mii de asistenți și personal auxiliar, care s-au trezit pe front cu mâinile goale și fără scuturi. Avem echipament de protectie numărat, spre zero și n-am dat bir cu fugiții!

Nu ne-am dus acasă, la căldurică, lângă familiile noastre, decât la finalul programului de lucru. Și cum?!!! Posibil infectați, punând astfel în pericol viețile celor dragi.

...și cu toate astea n-am abandonat, domnule Costache!!! Ne-am odihnit (atât cât am putut, în astfel de condiții de stres) ne-am șters lacrimile, și ne-am întors la datorie.

Ce-ar face, domnule fost ministru, țara noastră, dulcea Românie, dacă și noi am renunța ????!!!!!

Și nu suntem puțini! Și nu abandonăm! Și mergem înainte! La luptă, cu mâinile goale și cu Dumnezeu alături! Rușine să vă fie!", a scris pe Facebook Daniela Ștefania Dindirica.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close