Antena 3 Coronavirus Mesajul deținuților pentru români: 'Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi. Stați acasă!'

Mesajul deținuților pentru români: 'Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi. Stați acasă!'

08 Apr 2020   •   19:40
Mesajul deținuților pentru români: 'Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi. Stați acasă!'
Sursa foto: ANP

Administrația Națională a Penitenciarelor a realizat o campanie pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul răspândirii pandemiei de coronavirus, folosind mesaje ale celor care și-au pierdut libertatea pentru românii care trebuie să stea în case în aceste zile.

"Într-un moment în care ducem o luptă comună, aceea a responsabilității, vă propunem mesajul celor care și-au pierdut libertatea. Nu îi blamați, nu acum! Ascultați-le mesajul!", se arată într-un mesaj al ANP care însoțește un clip video cu mesajele deținuților și angajaților din penitenciarele României.

Unul dintre cele mai puternice mesaje din clipul video aparține lui Florin, un tânăr care se află de un an în Centrul Educativ Buziaș.

"Bună, tuturor. Sunt Florin și sunt în Centrul Educativ Buziaș de vreun an. Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi câteva zile sau câteva săptămâni. Vă rugăm, nu zădărniciți eforturile autorităților. Stați acasă!", a fost mesajul transmis de tânăr.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close