Antena 3 CNN Coronavirus Mesajul deținuților pentru români: 'Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi. Stați acasă!'

Mesajul deținuților pentru români: 'Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi. Stați acasă!'

Administrația Națională a Penitenciarelor a realizat o campanie pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul răspândirii pandemiei de coronavirus, folosind mesaje ale celor care și-au pierdut libertatea pentru românii care trebuie să stea în case în aceste zile.

Mesajul deținuților pentru români: 'Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi. Stați acasă!'
08 Apr 2020   •   19:40

"Într-un moment în care ducem o luptă comună, aceea a responsabilității, vă propunem mesajul celor care și-au pierdut libertatea. Nu îi blamați, nu acum! Ascultați-le mesajul!", se arată într-un mesaj al ANP care însoțește un clip video cu mesajele deținuților și angajaților din penitenciarele României.

Unul dintre cele mai puternice mesaje din clipul video aparține lui Florin, un tânăr care se află de un an în Centrul Educativ Buziaș.

"Bună, tuturor. Sunt Florin și sunt în Centrul Educativ Buziaș de vreun an. Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi câteva zile sau câteva săptămâni. Vă rugăm, nu zădărniciți eforturile autorităților. Stați acasă!", a fost mesajul transmis de tânăr.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A murit Donald Sutherland. Actorul veteran avea 88 de ani
x close