Antena 3 CNN Coronavirus Subprefectul Județului Maramureș, Mihaela Oana Oșanu, a fost testată pozitiv cu COVID-19

Subprefectul Județului Maramureș, Mihaela Oana Oșanu, a fost testată pozitiv cu COVID-19

Subprefectul judeţului Maramureş, Oana-Mihaela Oşanu, a fost confirmată cu noul coronavirus, conform unei testări efectuate recent, a anunțat aceasta, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

Subprefectul Județului Maramureș, Mihaela Oana Oșanu, a fost testată pozitiv cu COVID-19
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    25 Noi 2020   •   21:15

"Cu toate că am respectat toate măsurile impuse de autorități, astăzi am fost testata pozitiv cu noul Coronavirus.", a scris Oana Oșanu, miercuri seara.

Aceasta a precizat că boala se manifestă în formă ușoară și că va continua să lucreze de acasă. Totodată, îi indeamnă pe cetățeni să fie responsabili și să se protejeze.

"Pana la aceasta ora ma simt bine, dar voi ramane in izolare pentru urmatoarele doua saptamani. 
Voi ramane conectata la problemele judetului si voi continua sa muncesc de acasa. 
Vreau sa-i indemn pe maramureseni sa fie responsabili si le doresc tuturor multa sanatate!"

Cu toate ca am respectat toate masurile impuse de autoritati, astazi am fost testata pozitiv cu noul Coronavirus. Pana...

Posted by Mihaela Oana Oșanu on Wednesday, 25 November 2020

Mihaela Oana Oșanu, fost director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș, este subprefect al județului Maramureș din luna martie a acestui an.

Oșanu este absolventă a Facultății de Drept Cluj Napoca (promoția 1996) și a Facultății de Științe Economice (în specialitatea Contabilitate și Informatica de Gestiune) de pe lângă Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca (promoția 2017). Oana Oșanu a fost numita director executiv al AJOFM Maramureș în anul 2010 și este fiica fostului colonel (r) de Poliție Pompiliu Ispășoiu (71 de ani), fost consilier local PDL în Tăuții Măgherăuș.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close