x close

Militarii trimiși la Spitalul din Suceava, despre medicii de acolo: "Sunt răsfățați și total nepregătiți. Îmi pare rău pentru dânșii"

05 Apr 2020   •   12:38
Militarii trimiși la Spitalul din Suceava, despre medicii de acolo: "Sunt răsfățați și total nepregătiți. Îmi pare rău pentru dânșii" hepta

Medicii militari trimiși pentru a organiza activitatea Spitalului Județean Suceava au transmis că medicii de acolo sunt "răsfăţaţi şi total nepregătiţi".

Secretarul de stat Ionel Oprea a spus că a întâlnit medici care au refuzat să poarte echipamente și că unele cadre medicale nu înțeleg gravitatea situației.

„Nu înţeleg nişte precepte epidemiologice clare, îmi pare rău pentru dânşii. Au fost nişte răsfăţaţi. Aşa se întâmplă în spitalele noastre când echipa managerială este nemedicală şi îi lasă pe medici în lumea lor, administraţia se ocupă de obiectivele lor”, a spus Ionel Oprea, potrivit stirileprotv.ro.

De asemenea, Daniel Dedrioiu, noul manager al spitalului, a spus că a făcut instrucția personalului medical. „Degeaba avem echipamente bune dacă nu ştim să le purtăm, suntem foarte vulnerabili la contaminare”.

Citeşte mai multe despre:

spitalul din suceava militarii coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati