Antena 3 CNN Coronavirus Ministrul Sănătății: ”Pentru a ajunge la valul doi, haideți să terminăm valul unu. E un prim val prelungit!”

Ministrul Sănătății: ”Pentru a ajunge la valul doi, haideți să terminăm valul unu. E un prim val prelungit!”

Nelu Tătaru spune că România se află acum într-un prim val prelungit. Ministrul Sănătății a făcut precizări și cu privire la episoadele în care liberalii au încălcat regulile de distanțare socială.

Ministrul Sănătății: ”Pentru a ajunge la valul doi, haideți să terminăm valul unu. E un prim val prelungit!”
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    28 Iun 2020   •   22:15

”Pentru a ajunge la valul doi, haideți să terminăm valul unu. În contextul în care pe o pantă descendentă intervine o relaxare toatală și o încurajare politică spre această relaxare și nerespectare cred că avem un prim val prelungit, pe care trebuie să îl gestionăm pentru moment.

Avem un statut economic care a suferit în acest val. Trebuie să ne remediem economic și abia din toamnă să ne gândim politic. Sunt unii care nici nu au așteptat să termine partea medicală și deja au început politic.

Nu cred că este corect față de un corp medical care s-a expus, care s-a infectat, care a avut și decese tocmai pentru a ajunge la a-și respecta meseria.

Cred că de la partea politică se trage problema. Aș fi vrut să îi văd atunci în martie. Alegătorii au stat în casă două luni, au respectat în 30 de ani, pentru prima dată, să aibă o restricție. Să îi repsectăm pe ei și să le redăm o viață normală. Politica să vină mai târziu.”, a declarat ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății, despre geșelile făcute de liberali

”Cred că au fost niște greșeli speculate și se speculează în continuare tocmai pentru a merge spre a explica starea de fapt. Aș vrea ca cei care să speculeze aceste exemple să dea propriul exemplu. Eu nu l-am văzut.

Atunci cred că revine iar corpul medical la fel cum a revenit și în această primă fază, e o misiune foarte grea”, a adăugat Tătaru.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close