Antena 3 CNN Coronavirus Morți de coronavirus îngropați în parcurile din New York: 'Nu mai e loc în morgi și spitale'

Morți de coronavirus îngropați în parcurile din New York: 'Nu mai e loc în morgi și spitale'

Autoritățile din New York au anunțat că victimele pandemiei de coronavirus vor fi înmormântate temporar în parcuri din cauza aglomerării din morgi și din spitale.

Morți de coronavirus îngropați în parcurile din New York: 'Nu mai e loc în morgi și spitale'
Sursa foto: Hepta
06 Apr 2020   •   19:20

Consilierul din New York Mark Levine a explicat că victimele răpuse de coronavirus vor fi îngropate în parcuri pentru că în morgi și în spitale nu mai este loc, notează New York Post.

"În scurt timp, vom începe înmormântărle temporare ale victimelor pandemiei de coronavirus în parcurile din New York (da, ați citit bine). Vor fi săpate câte zece gropi în linie.

Această decizie a fost luată pentru a evita scene precum cele din Italia, acolo unde Armata a fost obligată să recupereze cadavre din biserici sau chiar de pe străzi", a explicat consilierul Mark Levine.

Primarul Bill de Blasio a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că această decizie este una temporară.

"Vorbim despre înmormântări temporare pentru a ne putea ocupa de fiecare familie în parte mai târziu. Nu voi intra în detalii pentru că nu cred că este un subiect despre care să discutăm", a precizat primarul orașului New York.

Potrivit ultimelor informații, peste 2.470 de oameni au murit infectați cu coronavirus în New York, iar peste 65.000 au fost confirmați cu COVID-19.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close