Antena 3 CNN Coronavirus Nadia Comăneci, mesaj pentru români în plină criză de COVID-19: "Doar împreună putem combate acest virus"

Nadia Comăneci, mesaj pentru români în plină criză de COVID-19: "Doar împreună putem combate acest virus"

Nadia Comăneci a transmis un mesaj românilor care trăiesc în zone care se confruntă cu situația provocată de coronavirus.

Nadia Comăneci, mesaj pentru români în plină criză de COVID-19: "Doar împreună putem combate acest virus"
Sursa foto: Facebook/ Nadia Comaneci
15 Mar 2020   •   09:44

Fosta gimnastă a transmis mesajul său printr-un clip video și le-a recomandat tururor să evite locurile aglomerate și să se spele bine și des pe mâini.

„Acum este un moment extrem de important şi fiecare avem o mare responsabilitate faţă de noi, faţă de familie, faţă de cei dragi şi faţă de cei din jurul nostru. Să ne spălăm foarte des şi foarte bine pe mâini şi să evităm locurile aglomerate. Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă, multă sănătate”, a transmis Nadia Comăneci pe Twitter.

În România, numărul celor infectați a ajuns la 123. Dintre aceștia, 9 persoane au fost vindecate. Peste 2.500 de persoane sunt în carantină instituționalizată și peste 14.500 sunt în izolare la domiciliu. Președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență începând de luni.

Prin instituirea stării de urgenţă se vor putea aloca mai uşor bani în domeniul sănătăţii, a spus şeful statului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sanatate #doarîmpreună #staysafe

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close