Antena 3 CNN Coronavirus Natasa a început să simtă „ceva” în plămâni, iar câteva zile mai târziu a fost găsită moartă în casă. Se credea prea tânără să fie răpusă de coronavirus

Natasa a început să simtă „ceva” în plămâni, iar câteva zile mai târziu a fost găsită moartă în casă. Se credea prea tânără să fie răpusă de coronavirus

Natasha Ott, în vârstă de 39 de ani, din New Orleans, a fost găsită moartă în casă, de iubitul ei, în timp ce aștepta rezultatele la testul pentru coronavirus.

Natasa a început să simtă „ceva” în plămâni, iar câteva zile mai târziu a fost găsită moartă în casă. Se credea prea tânără să fie răpusă de coronavirus
Sursa foto: Facebook
22 Mar 2020   •   19:55

Natasha era asistentă socială, o tânără „amuzantă și iubitoare”, care a renunțat la șansa de a fi testată mai devreme pentru coronavirus, crezând ce ceea ce i se întâmplă nu o va afecta chiar atât de grav.

Într-o postare dezolantă pe Facebook, Josh, iubitul tinerei, a explicat că Natasha era în stare excelentă de sănătate și i-a rugat pe toți să ia în serios pandemia.

„Timpul glumelor despre COVID 19 a trecut. Acum este momentul să ai grijă de tine și să-i ții în siguranță pe toți cei dragi”, a scris el.

El a descris cum Natasha, fostă voluntară în Corpul Păcii, a început să aibă simptome de răceală pe 10 martie: spunea că simte ceva la plămâni și că face febră.

Deși ar fi putut face un test de coronavirus la locul de muncă, Natasha a renunțat la el, deoarece aveau pe stoc doar cinci kituri disponibile. A preferat să le păstreze pentru persoanele vulnerabile.

Pe 13 martie, ea i-a trimis iubitului ei un mesaj în care îl anunța că se simte mai bine. Însă peste weekend starea ei de sănătate s-a înrăutățit. A devenit extrem de obosită și febrilă, așa cum reiese din mesajele pe care i le-a trimis acestuia.

În cele din urmă, și-a făcut un test pentru coronavirus, în săptămâna care a urmat, însă nu a mai apucat să primească rezultatul pentru că a murit, singură în casă, câteva zile mai târziu.

”Să vezi femeia pe care o știai atât de plină de viață întinsă pe podea, fără suflare, este devastator. Mi-a fost teamă să o ating. Însă am ținut-o oricum. Natasha a fost o femeie de 39 de ani  amabilă, pasionată, amuzantă și plină de dragoste, în stare de sănătate bună ... îi iubea cu toată inima pe cei care au avut norocul să fie aproape de ea”, a povestit bărbatul.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close