Antena 3 CNN Coronavirus Un fost jandarm participant la misiuni în Kosovo, a murit răpus de COVID-19 la 42 de ani

Un fost jandarm participant la misiuni în Kosovo, a murit răpus de COVID-19 la 42 de ani

Anunţul a fost făcut de Jandarmeria Suceava pe reţelele de socializare. Este vorba despre Neculai Prostire, fost jandarm şi participant la misiuni în Kosovo, care a încetat din viaţă la doar 42 de ani răpus de COVID-19.

Un fost jandarm participant la misiuni în Kosovo, a murit răpus de COVID-19 la 42 de ani
Sursa foto: Facebook Jandarmeria Suceava
de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   21:00

Neculai Prostire a fost confirmat cu SARS-CoV-2 pe data de 19 decembrie, iar după câteva zile a fost internat a ATI, cu saturaţia extrem de mică de oxigen.

Din păcate, starea sa s-a înrăutățit tot mai mult, iar pe data de 1 ianuarie a murit. Acesta nu prezenta alte comorbidități.

Anunţul tragic a fost făcut de Jandarmeria Suceava pe reţelele de socializare prin care şi-au exprimat regretul față de pierderea fostului camarad.

"Din anul 2004 până în anul 2012, fostul nostru coleg și-a desfășurat activitatea în domeniul ordinii și siguranței publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Fălticeni.

În perioada Decembrie 2010- Iunie 2011 a participat la misiunea internațională de menținere a păcii în provincia Kosovo

În aceste momente de tristețe, ne manifestăm regretul față de pierderea fostului nostru camarad și transmitem sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace", a transmis Jandarmeria Suceava pe reţelele de socializare.

 

 

×
Subiecte în articol: Neculai Prostire COVID-19
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close