Antena 3 CNN Coronavirus Nelu Tătaru, după ce a fost propus ministru al Sănătății: „Susțin testarea în funcție de o anchetă epidemiologică lărgită”

Nelu Tătaru, după ce a fost propus ministru al Sănătății: „Susțin testarea în funcție de o anchetă epidemiologică lărgită”

Secretarul de stat Nelu Tătaru, propunerea premierului Ludovic Orban pentru funcția de ministru al Sănătății, a făcut o primă declarație cu privire la testarea în masă pentru coronavirus, după aflarea veștii referitoare la demisia lui Victor Costache.

Nelu Tătaru, după ce a fost propus ministru al Sănătății: „Susțin testarea în funcție de o anchetă epidemiologică lărgită”
26 Mar 2020   •   13:04

Nelu Tătaru, care s-a aflat în ultimele 4 zile la Suceava, unde a izbucnit cel mai grav focar de coronavirus apărut în țară în rândurile personalului medical, a declarat că susține ”testarea în functie de o ancheta epidemiologica largită”.

”Tine foarte mult si de capacitatea de testare pe care o sa o avem”, a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

„Astept sa discut cu dl premier si cu dl ministru Costache. Este o perioada grea. O sa fie o perioada in care trebuie toti, indiferent de culoare politica, sa ne unim si sa trecem peste aceasta perioada”, a declarat Nelu Tătaru, după ce a fost propus ministru al Sănătății.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close