Antena 3 CNN Coronavirus O femeie cu COVID-19, mesaj în lacrimi, din spital: ”Dacă s-ar fi oferit cineva să mă omoare, aș fi acceptat. Nu mi-am spălat părul de două săptămâni”

O femeie cu COVID-19, mesaj în lacrimi, din spital: ”Dacă s-ar fi oferit cineva să mă omoare, aș fi acceptat. Nu mi-am spălat părul de două săptămâni”

Sharon Cook s-a infectat cu coronavirus și a fost internată într-un spital din Anglia pe 23 martie. Femeia s-a filmat pentru a transmite un mesaj emoționant pentru ca toți cei care sunt sănătoși să știe cât este de periculos acest virus.

O femeie cu COVID-19, mesaj în lacrimi, din spital: ”Dacă s-ar fi oferit cineva să mă omoare, aș fi acceptat. Nu mi-am spălat părul de două săptămâni”
03 Apr 2020   •   10:51

Deși a trecut de ce era mai greu, acum Sharon a fost diagnosticată cu sepsis cu punct de plecare pulmonar.

”Acum, primesc antibiotice de două ori pe zi și mă chinui să respir, dar în rest, îmi este mult mai bine decât mi-a fost atunci.

Este îngrozitor că nu mă pot mișca, nu pot face nimic, pentru că rămân fără aer. Nu mi-am spălat părul de două săptămâni. Pur și simplu nu am energie. Îmi este foarte dor de casă.

Nu ieșiți afară! Consecințele pot fi îngrozitoare! Să trecem peste această pandemie și apoi vom avea timp să facem ceea ce ne place. Vreau doar ca oamenii să știe cât de important este să stea acasă. Nu merită să iască din case, chiar dacă le este dor de prieteni!”, a explicat Sharon într-un mesaj video.

 

 

×
Subiecte în articol: coronavirus spital
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close