Antena 3 CNN Coronavirus O femeie din Suceava, bolnavă de cancer își strigă durerea: Suntem lăsați de izbeliște! Toți avem dreptul la viață, dar se pare că singura prioritate este coronavirus

O femeie din Suceava, bolnavă de cancer își strigă durerea: Suntem lăsați de izbeliște! Toți avem dreptul la viață, dar se pare că singura prioritate este coronavirus

O femeie de 42 de ani, bolnavă de cancer, își strigă durerea după ce luni s-a internat la Spitalul de Urgență din Suceava pentru proceduri oncologice însă medicii au trimis-o acasă. Alina Cristea vorbește despre indolența autorităților și condamnă politicienii pentru lipsa măsurilor din sistemul medical.

O femeie din Suceava, bolnavă de cancer își strigă durerea: Suntem lăsați de izbeliște! Toți avem dreptul la viață, dar se pare că singura prioritate este coronavirus
Sursa foto: Foto: Alina Cristea/ Facebook
25 Mar 2020   •   13:40

Toți pacienții oncologici de acolo au fost trimiși la Botoșani sau Rădăuți. Lucrurile nu sunt mai roz nici în cele două instituții medicale. Din primele informații, se pare că la Botoșani ar fi apărut infecție cu coronavirus în spital, iar la Rădăuți nu sunt locuri. 

”Domnește un haos total la spitalul de urgență din Suceava. Pacienții oncologici au fost lașați de izbeliște, li s-a spus să meargă la Rădăuți sau Botoșani. Ieri am sunat la Rădăuți și am vorbit cu singurul medic oncolog de acolo.

Au doar 8 paturi și abia fac față pacienților din oraș. La Botoșani s-a prezentat o domnișoară venită de la Londra, nu a recunoscut acest lucru și a fost gasită cu Covid-19, după ce s-a plimbat în voie prin spital.

Deci, a picat și varianta Botoșani având în vedere faptul că pacienții oncologici sunt expuși la cotaminare din cauza imunității scăzute. Încă nu se știe cine ar trebui să emită rețete și unde sau daca ei își pot continua tratamentul.

Toți avem dreptul la viață, dar se pare că singura prioritate este coronavirus. În plus, dacă ai noroc să locuiești în alt județ, ai parte de tratament ghinion că stam în Suceava, vorba cuiva celebru. Mii de pacienți sunt potențiale victime colaterale. Dar cinismul autoritailor e cât Casa Poporului: dacă dați colțul, ghinion. Noi avem treburi mai arzătoare, de exemplu să continuăm să POLITIZĂM chiar și corona. Care mai de care se aruncă în cap să facă și acum capital electoral. Mă tem că nu avem pe cine vota pentru că oamenii cu integritate și patriotism nu au loc de hiene...”, spune Alina Cristea.

×
Subiecte în articol: coronavirus Suceava
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close