Antena 3 CNN Coronavirus O nouă teorie a conspirației, în România: "Nu mai intrați pe ușile culisante în supermarket-uri - acestea dețin un câmp magnetic care…"

O nouă teorie a conspirației, în România: "Nu mai intrați pe ușile culisante în supermarket-uri - acestea dețin un câmp magnetic care…"

Pandemia de coronavirus declarată de Organizația Mondială a Sănătății a dat naștere unor teorii ale conspirației care s-au infiltrat, rapid, în tot acest scenariu medical fără precedent.

O nouă teorie a conspirației, în România: "Nu mai intrați pe ușile culisante în supermarket-uri - acestea dețin un câmp magnetic care…"
Sursa foto: Pixabay.com
25 Mai 2020   •   23:23

Mai nou, românii sunt sfătuiți, prin intermediul unei postări care circulă pe internet, să nu mai pătrundă… prin ușile culisante de la intrarea în supermarketuri, pentru că acestea sunt ”un fel de portal” și dețin ”un câmp magnetic”, scrie Cancan.

”Nu mai alegeți să intrați pe ușile culisante în supermarket-uri. Acestea dețin un câmp magnetic, ca un fel de portal, prin care, dacă vei trece, automat ți se va introduce un virus în CIP-ul deja implementat prin termometrele de la intrarile clădirilor”, se precizează la începutul mesajului.

Firește, astfel de teorii stârnesc râsul, de cele mai multe ori, însă există și cazuri în care oamenii iau în considerare orice anunț ”conspiraționist”. Potrivit mesajului, după ce ai primit un virus prin CIP-ul care era deja implementat, vei ajunge ”într-o bază militară”.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close