Antena 3 CNN Coronavirus O persoană revenită din Marea Britanie, dosar penal după ce a ieșit din casă. Mai târziu, a fost diagnosticată cu coronavirus

O persoană revenită din Marea Britanie, dosar penal după ce a ieșit din casă. Mai târziu, a fost diagnosticată cu coronavirus

O persoană revenită din Marea Britanie cu simptome de coronavirus și testată ulterior pozitiv a mers la o firmă din orașul Călăraşi și a avut contact cu minim 5 persoane.

O persoană revenită din Marea Britanie, dosar penal după ce a ieșit din casă. Mai târziu, a fost diagnosticată cu coronavirus
21 Mar 2020   •   10:35

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, persoana respectivă a revenit în țară din Marea Britanie în 17 martie și avea simptome de infecție cu noul coronavirus.

În 18 martie, în loc să stea acasă, a mers la sediul unei societăţi comerciale din orașul Călăraşi, unde a luat contact cu cel puţin alte 5 persoane.

La aceeaşi dată, persoana a fost internată la Spitalul Judeţean Călăraşi, iar după două zile s-a confirmat că este infectată cu virusul COVID-19.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi a înregistrat pe numele persoanei un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

×
Subiecte în articol: coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close