Antena 3 CNN Coronavirus O tânără de 22 de ani descrie cum e să fii bolnav de coronavirus: „Simți de parcă plămânii îți sunt goi și nu mai poți respira. Am crezut că mor!”

O tânără de 22 de ani descrie cum e să fii bolnav de coronavirus: „Simți de parcă plămânii îți sunt goi și nu mai poți respira. Am crezut că mor!”

O tânără de 22 de ani, din Wisconsin, a povestit pe Twitter coșmarul prin care a trecut după ce a fost infectată cu coronavirus.

O tânără de 22 de ani descrie cum e să fii bolnav de coronavirus: „Simți de parcă plămânii îți sunt goi și nu mai poți respira. Am crezut că mor!”
Sursa foto: Instagram
30 Mar 2020   •   10:59

Amy Shircel a povestit că a început să se simtă rău la scurt timp după revenirea dintr-o călătorie în Europa și că a mers la camera de gardă a spitalului de două ori, până să ajungă să fie testată pentru COVID-19, scrie Daily Mail.

”Primele două zile de simptome au fost ușor de suportat. Aveam febră, tuse ușoară, frisoane, dureri de cap, nas curgător. Din moment ce am fost în Europa, mi-au făcut testul pentru coronavirus din a doua zi de simptome”, a povestit ea.

Dar, pe măsură ce zilele au trecut, simptomele lui Shircel au devenit din ce în ce mai grave. Nu mai putea mânca, nu putea dormi, iar rezultatul pozitiv la testul pentru coronavirus a dărâmat-o.

A început să respire cu greutate și să facă febră mare.

”Este înfricoșător, simți de parcă plămânii îți sunt goi și nu mai poți respira corect. Eram slăbită și făceam febră 38.8. Mă simțeam atât de rău încât am crezut că voi muri.

Amy povestește că, în a șasea zi de boală, se simțea atât de rău încât ajunsese să se târască până la baie. Atunci a ajuns din nou la spital.

”Am stat internată în spital o zi. M-au rehidratat și mi-au dat pastile să îmi taie stările de greață”, a mai povestit ea.

Deși s-a întors acasă, Amy a început să se simtă din ce în ce mai rău, așa că a ajuns din nou la spital. Abia din a 12-a zi de boală a început să se simtă mai bine.

Un diagnostic de coronavirus este „dezumanizant” și nimeni nu este „invincibil”, a subliniat tânăra, în încheierea mesajului ei devenit viral pe Twitter.


 

×
Subiecte în articol: coronavirus Amy Shircel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close