Antena 3 CNN Coronavirus Oamenii străzii, culcați pe jos într-o parcare uriașă din Las Vegas în plină pandemie de coronavirus. ”Mă simt mult mai în siguranță aici”

Oamenii străzii, culcați pe jos într-o parcare uriașă din Las Vegas în plină pandemie de coronavirus. ”Mă simt mult mai în siguranță aici”

Cel puțin 500 de persoane fără adăpost au fost ”cazate” într-o parcare uriașă din Las Vegas, după depistarea unui caz cu coronavirus în rândul celor care trăiesc pe străzi și la mila centrelor sociale.

Oamenii străzii, culcați pe jos într-o parcare uriașă din Las Vegas în plină pandemie de coronavirus. ”Mă simt mult mai în siguranță aici”
Sursa foto: BackGrid
31 Mar 2020   •   16:28

”Oamenii au fost așezați pe locurile de parcare în așa fel încât să se păstreze o distanță socială”, a spus Lisa Morris Hibbler, ofițerul șef al serviciilor comunitare din Las Vegas, potrivit The Sun.

Măsura fără precedent s-a luat după ce un bărbat fără adăpost a fost depistat cu coronavirus, iar centrul care îi caza pe toți acești oameni a fost forțat să se închidă temporar.

Adăpostul improvizat din parcare funcționează între orele 18:00 și 8:00 iar oamenii sunt extrem de mulțumiți de condițiile care li se oferă.

„Am fost îngrijorat să nu mă infectez pentru că la centru dormim foarte aproape unul de celălalt. Mă simt mult mai în siguranță aici”, a povestit un bărbat fără adăpost.

Potrivit municipalității, adăpostul improvizat din parcare va funcționa până pe 3 aprilie, când se așteaptă ca vechiul centru să se redeschidă și să îi primească pe oamenii nevoiași.

×
Subiecte în articol: Las Vegas coronavirus
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close